Referencer

Her har jeg samlet udtalelser fra nogle af de fantastiske mennesker, jeg har hjulpet gennem tiden. Fælles for dem er, at de efter forløbet med mig har fået større selvindsigt, højere selvværd og mere livsglæde.

“Jeg fik et helt nyt syn på mig selv og mine kompetencer.”

Michael har været en kæmpe hjælp for mig under mit jobskifte. Jeg kunne godt mærke, det var tid til en forandring på jobfronten, men jeg har haft det svært med at blive aktivt “jobsøgende”. Hvad vil jeg i fremtiden? Er det nu det rigtige tidspunkt til et jobskifte? Og så videre…

Under de dejlige vandreture med Michael, fik jeg et helt nyt syn på mig selv og mine kompetencer. Michael er skarp til at stille de rigtige spørgsmål, rolig, åben og god til at hjælpe med at se ting fra et nyt perspektiv.

Jeg vil helt sikkert bruge Michael igen som coach for min udvikling.

- Jochen Ruthenberg

“Michael både rummede og udfordrede mig…”

Jeg har benyttet Michael som coach flere gange. Han formåede på empatisk vis at se bag om den problemstilling, jeg kom med og få mig guidet ind til sagens kerne. Han har en særlig evne til at tage tempoet ud af tankemylder, så væsentlige budskaber får plads til at træde i forgrunden.

Michaels afslappede stil og tiltalende væsen fik mig til at føle mig tryg fra første færd. Michael både rummede og udfordrede mig, hvilket var med til, at jeg opnåede nye erkendelser. Samtalerne med Michael har betydet, at jeg i dag endelig er fri af noget, der har spændt ben for mig i årtier. Så TAK, Michael, du får min varmeste anbefaling.

- Charlotte Lind

“Vi kunne særligt godt lide Michaels lydhørhed for ændringer og nye input undervejs.”

Vi ønskede at få ”støvet” vores nuværende visioner og værdier i gruppen af kombineret med en vandretur. Vi har kendt Michael i nogle år, og derfor valgte vi ham ud fra hans skønne personlighed. Som facilitator med hård hånd fik Michael os godt igennem forløbet. Michael formåede at få alle til at bidrage til opgaverne, sådan at der var deltagelse hele vejen rundt fra gruppen.

Vi har sammen med Michael fået lavet plan fra gang til gang, som vi har fået bearbejdet. Vi har nået et mål, hvor hver enkelt i gruppen har fået bevidsthed om egen adfærd i gruppen. Vi kunne særligt godt lide Michaels lydhørhed for ændringer og nye input undervejs.

Det var et samarbejde om at nå fælles mål for gruppen. Michael tager førerpinden og kan ændre planer fra øjeblik til øjeblik, hvor der er fokus på individet i gruppen. Jeg vil gerne anbefale Michael på grund af hans tilgang til det hele menneske med hver vores særheder. Det giver god dynamik og sammenhold med mulighed for udvikling.

- Tina Berg Svendsen

Kontakt mig for at høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Du kan både ringe til mig på +45 23 37 70 90, eller du kan sende en mail til [email protected].