Hvorfor vandre?

Som coach og mentor bruger jeg vandring som et værktøj i mit arbejde. Og jeg anbefaler også alle mine klienter at bruge vandring aktivt i deres eget arbejde med dem selv. Det er der mange grunde til.

Hvor ofte giver du dig selv tid og lov til at fokusere 100% på dig og dit liv?

I en presset hverdag kan det være svært at finde roen til at mærke, om du er på vej i den rigtige retning – med dig selv, med dit liv, med din virksomhed. Der er løbende både små og store beslutninger, der skal tages, og du vil garanteret gerne træffe de rigtige.

I en verden, hvor tid er en kostbar ressource, bliver det vigtigere og vigtigere at prioritere den rigtigt. At tage dig tiden til at finde din rette vej her i livet, er den største gave, du kan give dig selv. Når du giver dig selv opmærksomhed, vil du finde ind til det, der er allervigtigst for dig. Min erfaring er, at det kræver nærvær og fordybelse at lægge de bedste livsplaner og at tage de bedste beslutninger.

Jeg vandrer selv. Og bruger selv vandring, når jeg arbejder med mig selv. Som erhvervscoach er vandring en naturlig del af mit arbejde, da det skaber et helt anderledes og mere frit rum til dialog, refleksion og indsigter.

Men hvad er det, vandring helt præcist gør? Og hvad kan vandring gøre for dig, din krop og dit sind? I denne guide får du de 6 fordele ved at vandre og grundene til, at vandring er så effektivt et redskab. Og det gælder både erhvervsfolk og private.

Download guiden her, og bliv inspireret til selv at snøre støvlerne og komme ud i naturen.

Kontakt mig for at høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Du kan både ringe til mig på +45 23 37 70 90, eller du kan sende en mail til [email protected].