Erhvervscoaching

Tag kontrollen over din egen tilværelse. Og få hjælp til at komme godt videre. Via coaching og vandring.

Har du også følelsen af at sidde fast? At vide du har potentiale til så meget mere, end det, du udlever lige nu? Så vil jeg gerne hjælpe dig. Hjælpe dig med at komme følelsen af at være utilstrækkelig, presset eller noget helt tredje til livs. Og få dig til at føle dig, som det fantastiske menneske, jeg ved, du er. Der er flere veje derhen.  


Kort fortalt tilbyder jeg både coachingforløb, vandreretreat på Mallorca og skræddersyede forløb til virksomheder. Det vil jeg fortælle dig mere om her.

Coachingforløb, der rykker noget i dig. Både i dit privatliv, men også i dit arbejdsliv.

Med mine coachingforløb fokuserer jeg på din personlige udvikling. Vi starter altid med en session hos mig, hvor vi finder ud af, hvad der er det rigtige for lige netop dig. Måske føler du dig mest tilpas ved ikke at skulle ud og gå, så gør vi ikke det. Men når vi er i naturen, sker der bare noget andet. Naturen er mindre konfronterende end at sidde på et kontor, og den åbner op for nogle helt nye og andre refleksioner og muligheder for din personlige udvikling. Derfor vil jeg altid anbefale vandreture som en del af vores arbejde sammen. Et coachingforløb vil typisk strække sig over 3 til 5 sessioner.

Coaching koster følgende hos mig:

 • Erhvervscoaching, 1:1, 60 minutter i mine lokaler. Pris: 950,- + moms
 • Privat coaching, 1:1, 60 minutter i mine lokaler. Pris 750,- 
 • Erhvervscoaching, 1:1, Walk & Talk, 90 minutter i naturen. Pris: 1150,- + moms
 • Privat coaching, 1:1,  Walk & Talk, 90 minutter i naturen. Pris: 950,-

 

Derudover tilbyder jeg mine forløb, som du kan læse mere om under her.

Nu og her-forløbet.

Indhold: 3 samtaler à 60 minutter.

Til dig, der har brug for hjælp til afklaring af en konkret udfordring eller problemstilling nu og her. Det kan være arbejdsrelateret, som for eksempel kollegiale udfordringer, det kan være i relation til en samarbejdspartner eller din partner i virksomheden.

Det kan også være, at du har brug for at træffe beslutninger i forhold til din karriere, jobskifte eller håndtering af en aktuel livskrise.

Du får konkret sparring og værktøjer til afklaring og ny indsigt, således du kan komme videre. De 3 samtaler foregår i min klinik, hvor du mellem hver samtale får opgaver, du skal arbejde med frem mod næste samtale. Min erfaring er, at vi i dette forløb skal mødes hver 3. uge.

Dette forløb kan også gennemføres som Walk & Reflect eller Walk & Talk.

Book nu

Dvæler lidt i processen-forløbet

Indhold: 5 samtaler à 60 minutter.

Til dig, der har brug for at komme i dybden med en eller flere af dine udfordringer. Vi ser nærmere på dit ønske og behov for for at skabe forandring, sætte realistiske mål eller træffe vigtige beslutninger for at opnå den ønskede forandring eller nå de ønskede mål.

I samtalerne vil vi helt konkret tale om, hvilke barrierer der er i vejen for, at du kommer videre, således at du kommer til at fordybe dig i dine udfordringer, så du får nye perspektiver og vinkler på dem. Jeg vil støtte dig, udfordre dig og give dig opgaver, som du kommer til at arbejde med mellem møderne.

De 5 samtaler foregår i min klinik, hvor du mellem hver samtale får opgaver, du skal arbejde med frem mod næste samtale. Min erfaring er, at vi i dette forløb skal mødes hver 3. uge.

Dette forløb kan også gennemføres som Walk & Reflect eller Walk & Talk. De 5 samtaler foregår i naturen med en varighed af 90 minutter pr. session.

Book nu

Personlig udvikling-forløbet

Til dig, der har besluttet at arbejde med dig selv på et personligt plan.
Forløbet planlægges efter dine behov, og vi aftaler fra gang til gang, hvor og hvornår vi mødes næste gang. Alt efter dit behov og ønsker, anvender vi meditation, gåture, udesidning i naturen og coaching.

Forløbet egner sig ualmindeligt godt til at foregå i naturen, og min erfaring er, at der som sådan ikke kan sættes tal på det nødvendige antal samtaler i naturen. Naturen er i sig selv et helende sted at opholde sig, og du vil hurtigt opdage, hvilken effekt opholdet i naturen har på dit sind, din kreativitet, din evne til at træffe de rigtige beslutninger og dit personlige lederskab.

 • Du kan blandt andet arbejde med følgende temaer:
 • Stå stærkere i dig selv
 • Kommunikation og relationsskabelse
 • Hvad er mine styrker, hvad er mine svagheder og hvordan forstår jeg dem?
 • Færre konflikter i mit liv
 • Planlægning og prioriteter
 • Leve i overensstemmelse med dine værdier, drømme og mål for tilværelsen

Forløbet kan gennemføres på flere forskellige måder. Det aftaler vi sammen i begyndelsen af vores samarbejde. Forløbet kan foregå på min klinik eller i en kombination med meditation, gåtur, udesidning i naturen og coaching.

Book nu

Har du lyst til at høre mere om min coaching og mine forløb?

Så book en uforpligtende, afklarende samtale

Tag med på et vandreretreat til Tramuntana Bjergene på Mallorca. Det vil forandre din tilværelse til det bedre.

2 gange om året drager jeg til Mallorca, nærmere bestemt Tramuntana Bjergene, hvor du kan komme med. På retreatet fokuserer vi på, hvor i dit liv, du befinder dig. Og så taler vi om, hvor du er på vej hen - og endnu vigtigere; hvor du gerne vil hen. Jeg sørger for at facilitere forløbet, sådan at du kan fokusere på processen, hvor vi taler om dine indsigter, erkendelser og den ønskede transformation - selvfølgelig omgivet af Mallorcas fantastiske natur.

Jeg tilbyder både ture på 6 (fra onsdag til mandag) og 4 dage (fra torsdag til søndag)
Vi evaluerer dagligt og taler om, hvilke oplevelser dagen har budt på. Det gør vi i fællesskab - det vil sige også med de andre deltagere - så alle kan drage nytte af hinandens oplevelser og erkendelser. Men du får selvfølgelig også 1:1 samtaler med mig i løbet af opholdet.

 

Næste tur til Tramuntana Bjergene foregår fra d. 10. oktober til d. 14. oktober 2019.

Få et forløb, der passer til lige netop din virksomhed

Jeg tilbyder også skræddersyede forløb og pakker til virksomheder, så vi er helt sikre på, at I får lige præcis det, I har brug for. Det vigtige er, at du får hjælp til at få overblik over og struktur i, hvad end det er, der hindrer dig i at nå dit fulde potentiale. Derfor er det vigtigt at forløbet matcher netop dig og dine behov.

Book mig til en uforpligtende, afklarende samtale, så vi kan finde den helt rigtige løsning for netop jer

Kontakt mig for at høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Du kan både ringe til mig på +45 23 37 70 90, eller du kan sende en mail til [email protected].