Om Michael

Jeg hjælper mennesker med at udvikle sig, så de kan nå deres fulde potentiale. Privat såvel som arbejdsmæssigt. Jeg hjælper også dig.

Alle mennesker indeholder ressourcer. Via min coaching hjælper jeg mennesker med at opbygge selvværd, så de kan få succes i livet og nå deres fulde potentiale. Mit navn er Michael Fjeldgaard, og jeg er erhvervscoach. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at udvikle sig.

 

Mit mål er ambitiøst, men vigtigt; at finde frem til lige netop dit fulde potentiale - både i dit arbejds og privatliv. Her har jeg erfaret, at vandreture i mange tilfælde kan hele både krop og sind. Når vi mennesker vandrer, tager vi os god tid. Tingene, der fylder vores bevidsthed bliver mere klare og mindre komplicerede, hvis vi tager os tid.

Hos mig får du tålmodighed og anerkendelse, men også ærlighed. Fordi jeg ved, det virker.

Jeg tror på, at man skal være tålmodig og anerkendende, når man har med mennesker at gøre. Men jeg har også erfaret, at ærlighed og vedholdenhed er vigtigt for at komme videre. Så hos mig bliver du mødt i øjenhøjde og får en ærlig, men kærlig behandling.

Gennem mit arbejde med mennesker har jeg lært at læse mennesker - også når livet er diffust og uoverskueligt. Jeg vil rigtig gerne guide dig i den rigtige retning, men jeg synes, det er vigtigt, at det bliver gjort på en empatisk måde, så du har dig selv med i processen. Derfor består en stor del af mit arbejde i at guide dig i den rigtige retning med de helt rigtige spørgsmål.

I mit arbejde med mennesker har jeg mange gange prøvet at stå i orkanens øje. Derfor har jeg lært at rumme, hvad end der måtte komme. Jeg er her for at hjælpe dig, men jeg tror også på, at mennesker skal konfronteres for at rykke sig. Så det kan du forvente i et forløb med mig.

Overvejer du at få hjælp til opnå højere selvværd, få mere selvindsigt og finde motivationen til at komme videre? Så book en afklarende samtale hos mig allerede i dag lige her

Erfaringer og uddannelse bag min coaching

Mine erfaringer udspringer fra min tid som mellemleder i forsvaret, leder og projektleder i det offentlige, facilitator, mentor og konsulent. Jeg sætter en ære i hele tiden at opdatere min faglige profil, så du er sikret en faglig og professionel behandling. Gennem mit arbejdsliv har jeg erfaret, at gode relationer fyldt med tillid er altafgørende for menneskers udvikling.

Baggrund

Her har jeg samlet en del af min uddannelsesmæssige baggrund:

  • 1-årig systemisk/anerkende coach fra Professionshøjskolen Metropol
  • Systemisk/anerkende facilitator og mødeleder fra Center for Facilitering
  • Systemisk/psykodynamisk procesleder fra Center for Facilitering
  • Kursus i den Anerkende dialog med Jette Sinkær Simon, Piet Draiby og Kirsten Seidenfaden
  • 1-årig selvudviklingskursus ved ID Terapeutisk Institut
  • Søværnet, 14 år som mellemleder på flere forskellige af Søværnets skibe

Kontakt mig for at høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Du kan både ringe til mig på +45 23 37 70 90, eller du kan sende en mail til [email protected].